SERVICII

15

Servicii de calitate

Ricard Decor Art va ofera servicii de calitate, bazandu-se pe gama de produse special create pentru estetica, durabilitate, protectie si confort, precum si pe un personal profesionist. Gama de produse si de servicii pe care o punem la dispozitie fac ca intreaga noastra activitate in domeniul design-ului decorativ sa fie o adevarata implinire.

16

Consultanta

In functie de cerintele proiectului dumneavoastra, specialistii nostri va consiliaza in alegerea solutiei optime, tinand cont de specificatiile tehnice ale produselor recomandate si de designul propus, punand accent deosebit atat pe costurile initiale, cat si pe costurile pe termen lung ale implementarii acestor solutii. Astfel, colegii nostri analizeaza atat datele primite, cat si cele pe constatate in spatiul ce urmeaza a fi amenajat, incat sa se incadreze in cerintele dumneavoastra, ale arhitectilor si designerilor implicati.

Aplicare

Va punem la dispozitie serviciile unei echipe profesioniste, pregatite si instruite in implementarea corecta a produselor pe care le promovam. Astfel, specialistii nostri va ofera garantia unei lucrari executate conform specificatiilor recomandate de producator, aducand un plus de valoare spatiilor ce urmeaza a fi decorate prin experienta acumulata imbinata cu imaginatie si creativitate.

Produse

error: Content is protected!