Avantajele unui tavan extensibil

Tavanele extensibile sunt utilizate la scară largă în Europa de ceva timp. La noi, în România, putem spune că este o tehnologie la inceput de drum chiar daca are o vechime de câtiva ani deja, dar pe un trend ascendent.

01.

Flexibilitate

În esență, un tavan extensibil este o suprafata elastică. De aici si versatilitatea acestuia. Împreuna cu un tavan extensibil poate fi integrat orice tip de sistem de iluminare, ventilație sau alarmă. De asemenea, poate fi modelat într-o multitudine de forme, cum ar fi curbe, valuri și arcade. Alegerea culorilor, texturilor, modelelor sau imprimeurilor este aproape nelimitată.

02.

Mentenață scăzuta

Deoarece tavanele extensibile sunt atât de puternice și fiabile, oferim o garanție de 10 ani. Sunt ușor de curățat și nu suferă de umezeală sau coroziune. Condensarea nu se instalează, iar tavanele extensibile nu reacționează la detergenți sau la alți agenți chimici. Nu există nici șansa apariției unei crăpături sau decojire a vopselei la care te-ai putea aștepta cu un tavan tencuit tradițional.

03.

Costuri scăzute

Eficiența producției și instalării înseamnă că unatvan extensibil are o valoare mult mai bună decât alternativele tradiționale, cum ar fi plafoanele tencuite, tavanele false sau alte sisteme de plafoane încastrate.

04.

Tavane printate

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale unui tavan extensibil este că puteți imprima orice design doriți, permițându-vă să creați un adevărat efect de „wow” pentru casa sau afacerea voastră.

Companiile ar putea dori un plafon unic cu care să-și prezinte marca sau cel mai bine vândut produs. Cerul albastru cu nori este o alegere populară pentru case și piscine. Aruncați o privire la galeria noastră de tavane tipărită pentru inspirație suplimentară.

05.

Instalare rapidă

Un tavan extensibil poate fi instalat rapid în mai puțin de o zi, uneori chiar și în doar câteva ore, menținând la minim orice deranj în casa sau sediul vostru.

06.

Igienic

Deoarece plafoanele întinse sunt ușor de curățat și nu corodează sau suferă de condens sau umezeală, acestea sunt recomandate pentru plafoanele din instituțiile medicale sau educaționale care necesită un mediu steril.

07.

Eficiență energetică

Spațiul de aer dintre tavanul tău extensibil și tavanul zidit poate ajuta la asigurarea izolației. Acest lucru poate fi amplificat prin utilizarea unor izolații suplimentare și materiale acustice în spațiul rămas liber.

08.

Design elegant

Cu fiecare taavn extensibil vă puteți aștepta la un finisaj neted și profesional, care arată minunat. Opțiunile pentru culoare, textură, iluminare și design sunt și ele aproape nelimitate. Toate umflăturile, fisurile și decolorările tavanului original sunt ascunse într-un singur pas.

09.

Ușor de schimbat

Tavanul extensibil este prins de pereți în niște profile. Acest lucru face incredibil de ușoară montarea lui și totodată inlocuirea lui. Schimbați oricând design-ul, cu costuri foarte mici.

10.

Rezistență la foc și apă

Tavenele extensibile sunt ignifuge și pot suporta până la 100L de apă/mp în cazul unei inundații surpriză de la vecini.

Te așteptăm la o discuție!

Nu trebuie să crezi tot ce spunem, mai bine haide să povestim despre proiectul tău!

Fiecare proiect este diferit, dar majoritatea avantajelor enumerate mai sus vor fi cu siguranță un bonus și pentru planul tău. Împreună putem găsi cea mai bună soluție și design-ul perfect pentru tavanul tău. Imaginație avem destulă, tehnologia ne ajută, așa că profită acum!
Contactează-ne