Ce este pardoseala epoxidică?

Pardoseala epoxidică este un produs profesional care îți poate transforma radical locuința într-un mod plăcut. Noul tip de pardoseală reprezintă un produs inedit realizat pe bază de rășini epoxidice, adică acele materiale polimerice în stare lichidă, care se transformă în materiale solide, în urma unei reacții chimice de polimerizare. Poate fi utilizată în amenajarea pardoselilor din căminul tău dar și în locuri aglomerate ca spitale, bănci, clădiri industriale, diferite spații comerciale. Asta pentru că pardoselile epoxidice sunt foarte rezistente și nu se zgârie ușor.

Avantaje

Spre deosebire de gresie, marmură sau alte tipuri de materiale, pardoseala epoxidică este termoizolantă și hidroizolantă, rășinile epoxidice asigurând și obținerea de suprafețe continue, neîntrerupte; deci este un tip de pardoseală caldă. În plus, pardoseala epoxidică poate fi aplicată chiar în cazul în care se va opta pentru încălzirea prin pardoseală.

Un avantaj este durata de viață mare Aceste pardoseli epoxidice sunt igienice deoarece nu acumuleaza reziduri fiind si extrem de usor de curatat, poate fi aplicată chiar și peste gresie sau mozaic.

Un alt avantaj il reprezinta versatilitatea acestor solutii, gama de modele si culori fiind nelimitata.

Pardoselile decorative realizate de catre noi se impart in patru categorii:

  • pardoseli epoxidice monocolor
  • pardoseli epoxidice cu pigmenti metalici
  • pardoseli epoxidice 3d
  • pardoseli epoxidice industriale

Ai o idee? Haide să o discutăm. Putem face orice.

Proiecte realizate