O solutie eleganta pentru pavarea aleilor si trotuarelor din curti si gradini

Covorul de piatra naturala este un pavaj modern pentru exterior si pentru interior ce are in compozitie un amestec de piatra naturala selectata (marmura, granit, ardezie, etc) cu marginile rotunjite si se poate aplica pe beton, gresie, asfalt, lemn.

Decorativ, fara rosturi, usor de intretinut, rezistent la uzura si extreme de durabil, sunt doar cateva dintre calitatile exceptionale ale covorului decoratie din piatra.

Un covor decorativ din piatra cunoscut de asemenea ca podea din pietris este un finisaj de podea facut din nenumarate pietricele de cuart marunte care sunt imbinate printr-o rasina epoxidica.

Culoarea, compozitia granulelor si finisajul pot fi adaptate optim pentru a corespunde gustului si cerintelor dumneavoastra.

Pentru orice interior sau extenrior, exista o alegere perfecta pentru un covor din piatra. Aparenta de covor cald a podelei si inalta durabilitate reprezinta secretul succesului uimitor al acestui sistem. Daca doriti, structura poate fi izolata cu un strat acrilic transparent sau epoxidic, ceea ce inseamna ca sistemul poate fi adaptat, daca se doreste o podea bine etansata.

Aerul din pietris este un bun conductor de caldura, fiind cald la atingere si ideal pentru a suplimenta efectul incalzirii prin pardoseala.

Un covor decorativ din piatra este usor de intretinut. Este suficientă o cantitate mica de apa calda si o perie pentru a sterge majoritatea urmelor, iar un aspirator obisnuit va va ajuta sa pastrati podeaua intr-o stare stralucitoare.

Paletă de culori

Proiecte realizate